Pospešiti prodajo

7 konkretnih načinov, kako s Facebook-om povečati prodajo

Webinar, oz. spletna delavnica je namenjen vam, če želite preko Facebook-a na popolnoma brezplačen način:

KDAJ?

TOREK, 20 MAJ ob 17 uri

Trajanje cca. 90 min + Q&A dodatne pol ure. Odgovarjam na vaša vprašanja o Facebook-u. Možnost pregleda vaše Fb strani.

KAKO?

Preko spleta

Potrebujete internet, računalnik ali prenosnik, slušalke za lažje spremljanje in mir za lažje sodelovanje 🙂

ZAKAJ?

Ker tega ne smete zamuditi

Izvedeli boste neprecenljive informacije, ki lahko vaš Facebook marketing, prodajo in pravilen mindset dvigne na bistveno višji nivo.

Tako teoretično, kot praktično bomo preučili naslednje teme:

Kaj menijo o delavnici:

Moram povedati, da na tako konkretni delavnici, kot je bila vaša, že lep čas nisem bila. Dobila sem točno tisto, kar sem potrebovala: uporabne napotke za upravljanje poslovne strani in odgovore na VSA vprašanja, s katerimi sem prišla na delavnico…. Dobili smo vpogled v dogajanje v »zakulisju« Facebooka, tako da lažje predvidimo reakcije na naše akcije, predvsem pa jih lažje naredimo zanimive sledilcem strani. HVALA

Maja Mršnik

Dir. CleanIN
⭐⭐⭐⭐⭐

Zdaj točno vem, kaj moram narediti, da bom povečala obseg objav v moji ciljni skupini. Prav gotovo se bom lotila oblikovanja lastnih oglasov in drugega marketinškega materiala. Veliko je bilo podano informacij tudi s področja nastavitve strani-pomembno! Od delavnice sem pričakovala osnovno izobraževanje, dobila KONKRETNA znanja in brco v rit, da se lotim FB kot enega najobetavnejšega družabnega omrežja za promocije moje dejavnosti 🙂 Vsem, ki do sedaj niso dajali posebne priložnosti FB, vendar se zavedajo, da se njihove stranke nahajajo točno TAM, priporočam udeležbo na delavnici. Menim, da bi vsak podjetnik lahko investiral v to delavnico, ter svojemu podjetju omogočil dobro in brezplačno promocijo.

Barbara Muhić

malicudo.si
⭐⭐⭐⭐⭐

Na Facebook delavnici pri Mojci je bilo vsestransko in nad pričakovanji. Mojca je eno veliko sonce z veliko znanja in z velikim smislom za podajanje znanja. Na delavnici je bilo zelo intenzivno in bogato učenje ter smiselno povezano v celoto. Za razliko od drugih predavanj, ko dobiš samo en košček, Mojca da vse kar lahko da! Tudi ambient je bil čudovit in vzdušje z Mojco sončno nasmejano. Izjemno: 5 zvezdic ***** Zelo priporočam.

Matejči Šajnam

Zenja - Vrelec življenja
⭐⭐⭐⭐⭐

Za vas sem pripravila:

2 uri spletne delavnice POSPEŠEVALCI PRODAJE

95 €

BREZPLAČNI MARKETINŠKI POSVET

45 €

PREGLED VAŠE FB STRANI

95 €

BON v vrednosti 150 €

POSPEŠEVALCI PRODAJE

Priročnik PDF: 19 €

+ 4 dodatna darila

razkrijem na delavnici

Skupna vrednost: 354 € brez ddv

CENA ZA VAS:
19€
Za prijave in plačila rezervacije oddana
do 18. maja 2020.

MESTA SO OMEJENA, ZATO NE ODLAŠAJTE.
Prvih 10 prijavljenih prejme tudi pregled in analizo svoje Fb strani.

Moja zgodba

Sem Mojca Babuder in moj moto se glasi: “Don’t work hard, work smart”. Sem samostojna podjetnica in še kako poznan mi je občutek – sama za vse! Zato aktivno delam na tem, da si olajšam vsako delo, poiščem bližnjice in usmerim fokus izključno na najbolj produktivne točke. Enak načrt imam za vas :-). Zato z mano spoznate orodja, ki vam olajšajo delo, avtomatizacije in sisteme, ki vas razbremenijo in ne obremenijo!

Za vas imam zgodbo, v kateri razkrijem najdražjo lekcijo svojega življenja. Kot pravijo: “Le najtežje šole nosijo najboljše lekcije”.

TOPIS Mojca Babuder s.p., Križ 11, Sežana, Slovenija info(a)marketingzmojco.com; +386 31 705 888
Test mode is active — which displays random products for previewing. It can be deactivated from the flow settings in the admin dashboard.
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...